Ga naar hoofdinhoud
kindermode

Garcia komt met volledige kids en teencollectie

Bekend jeans label Garcia heeft sinds deze week een kindercollectie in de winkels liggen. Uiteraard is de collectie gebaseerd op denim, maar daarnaast bevat het kleurrijke details. Vorig jaar maakte het merk bekend een transformatie door te gaan, hierbij werd er meer gefocust op de modern millennial family. Een collectie als deze past daar dus goed tussen!

Voor elk gezinslid is er nu een passende collectie te vinden bij Garcia. Zo is er inmiddels, naast de kids collectie, ook een teencollectie. Het merk ziet zichzelf als een echt family brand, zij weten als geen ander welke wensen er bij een opgroeiend gezin ontstaan.

In Nederland lijkt Garcia maar te blijven groeien. In Duitsland is het zelfs het derde grootste kledingmerk van het land. Volgens hoofd design Judith Megens ontdekken kinderen de wereld ongeremd en onbevangen. Ook kattenkwaad hoort daar natuurlijk bij. In de campagne wordt dan ook het verwezen naar rascals, wat ook wel boefjes betekent.

De kindercollectie bestaat uit sweaters, jeans, T-shirts, rokjes, jurkjes en blousjes. Zo’n 15 tot 18 stijlen worden maandelijks uitgeleverd en in oktober komt er zelfs een heuse feestcollectie aan. Garcia is te koop in zo’n 300 Europese winkels. De maten voor kids lopen van 92 tot 134.

Website Garcia: www.wearegarcia.com

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top