Ga naar hoofdinhoud

Eerste segmentatiedag C.A.S.T.&Kids zeer geslaagd

Op maandag 4 februari vond de tweede segmentatiedag plaats in C.A.S.T. Het segment Kids werd vertegenwoordigd door maar liefst 45 merken op de beursvloer in C.A.S.T. Mede door het groot aantal bezoekers en tevreden exposanten was het een zeer geslaagde segmentatiedag!

Er waren ruim 45 merken van vaste en gastexposanten die het kidssegment in de branche vertegenwoordigen aanwezig op de vernieuwde beursvloer op niveau 1 in C.A.S.T. De exposanten waren tevreden. Zo spreekt Charlotte van Maasakker, salesagent bij Brands Unlimited, over een goede dag. “Ik heb enkele nieuwe klanten mogen ontmoeten die erg enthousiast waren over de nieuwe collectes van Replay.” Ook Hesterbroekhuizen van Jochie kijkt positief op de dag terug. “Ik merkte voornamelijk dat de stands laagdrempelig zijn. Mijn collectie werd bekeken door bezoekers die niet zo snel de showroom binnenlopen en dat maakt dit event zeer de moeite waard. Ik heb mij meteen aangemeld voor de tweede editie volgend seizoen!”

Bezoekers
Winkeliers die segmentatiedagen bezoeken blijken zeer waardevol, ze komen specifiek voor dit segment en dat vergemakkelijkt contact leggen. De bezoekers zelf waren ook zeer tevreden over de dag. De meeste bezoekers kwamen om zich te oriënteren en later in het seizoen te bepalen wat er wordt ingekocht. De dag werd afgesloten met een gezellige borrel in de nieuwe bistro, waarbij onder andere gastexposanten, vaste exposanten, bezoekers en pers aanwezig waren.

Segmentatiedagen C.A.S.T.&Fashion en C.A.S.T.&Comfort
Op 18 februari vindt C.A.S.T&Fashion plaats en op 4 maart staat C.A.S.T.&Comfort op het programma. Tickets zijn online verkrijgbaar en kun je hier bestellen. Na aankoop maak je tevens kans op een gratis overnachting (inclusief ontbijt en diner) bij Fletcher Hotels!

Buy&Bloom
Op 24, 25 en 26 februari vindt de drie-daagse beurs Buy&Bloom plaats, waarbij alle segmenten uit de branche aan u worden gepresenteerd. Buy&Bloom is de ideale beurs om alle merken van de vaste en gastexposanten te bezoeken en daarop je inkopen te baseren. Tickets kun je hier gratis bestellen.

Website C.A.S.T.: www.cast.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top