Ga naar hoofdinhoud

Graphic designer – Petrol Industries

petrol industriesOver Petrol
Petrol Industries is een sterk groeiend bedrijf, waar voor commerciële talenten veel ruimte is voor eigen initiatief en ontwikkeling. Petrol staat voor denim craftmanship, industrieel, authentiek en iconisch. Pure ambacht. De mensen van Petrol Industries hebben allemaal één ding gemeen: passie voor het merk. Vanuit Tilburg, waar onze showrooms, kantoor en magazijn staan, leveren wij onze kleding aan heel Europa. De ambitie is sterk: we willen onze snelle groei blijven voortzetten. Jouw ontwerpen moeten daar een bijdrage aan leveren.

Wij zijn op zoek naar een:

Graphic Designer (fulltime)

Graphic Designer
Ben jij een designer die weet hoe hij met zijn graphics Petrol Industries als merk kan laten groeien? Weet jij wat er speelt in de markt en kun je dat vertalen naar een eigen handschrift dat past binnen Petrol? Zorg jij er mede voor dat we relevant blijven voor onze doelgroep? Zo ja, dan kun je samen met ons bouwen aan de verdere groei van Petrol Industries als internationaal merk. Als Graphic Designer maak je deel uit van de afdeling Design en ontwerp je artworks voor de collectie.

Wat ga je doen?
Je ontwerpt labels, tags-branding, all-over prints en artworks voor de collectie. Je zorgt voor vernieuwing door ‘new developments’ uit te zetten en te ontwikkelen bij suppliers. Je komt zelf met verrassende ideeën, die aansluiten op het DNA van Petrol Industries. Je vraagt sourcing bij suppliers op, bewaakt de tijdsplanning m.b.t. artworks en levert de comments op proto en PPSMS van de artworks. Last but not least  houd je de markt in de gaten middels shopping trips, magazines, influencers en beursbezoeken.

Hoe ga je dat doen?
Je bent verantwoordelijk voor een goede samenstelling van branding en artworks binnen de collectie van Petrol Industries. Je houdt hierbij rekening met de doelgroep en weet hoe je om moet gaan met de deadlines van onze collectie-ontwikkeling.

Hoe ziet het team er uit?
De afdeling Design bestaat uit 12 collega’s, waarvan één andere Graphic Designer. Je rapporteert aan onze Head of Design.

Welke kennis en ervaring heb je?

  • Je hebt een hbo-opleiding richting mode afgerond
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring binnen mode op het gebied van graphics
  • Jij maakt schetsen met de hand én met de computer (Illustrator, Indesign en Photoshop)
  • Je bent sterk in het steeds weer vernieuwen door nieuwe technieken uit te proberen
  • Je weet wat er speelt in de markt en vertaalt deze trends naar artworks, graphics en prints
  • Je bent zelfstandig en proactief
  • We vinden het tof als je eigenzinnig en enthousiast bent
  • Tot slot heb je oog voor detail en ben je nauwkeurig


Wat bieden wij?
Goede arbeidsvoorwaarden, een informele, open cultuur en een heerlijk modern kantoor met geweldige lunches, verzorgd door onze eigen Petrol Industries chefkok. Het kantoor is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. En nu? Kun je niet wachten om te beginnen en heb je de gevraagde kennis en ervaring in huis? Solliciteer dan via deze site of stuur je CV, motivatie en eventueel je portfolio rechtstreeks naar vacature@petrolindustries.com.

Contact
Katelijne van Overveld-van Gent
vacatures@petrolindustries.com
+31 (0) 13 – 20 50 500
Tilburg

 

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top