Ga naar hoofdinhoud

Graphic Designer Women/Girls – CoolCat

KIDS fashion mag coolcat

CoolCat: een internationale fashion Retailer
CoolCat is 35 jaar geleden met 1 winkel in Amsterdam begonnen en is inmiddels uitgegroeid naar 130 winkels in heel Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk. CoolCat is onderdeel van Coolinvestments. Deze holding bestaat uit een aantal bekende modeketens zoals America Today, MS Mode , Sapph en Frendz. Coolinvestments beschikt over een uitgebreide kennis en ervaring in de Europese retailmarkt.

Kun jij stoere, eigenzinnige en waanzinnig goede graphics ontwerpen?! Kom dan onze styling afdeling versterken en breng deze collectie van CoolCat naar een ongekend hoog niveau! Voor onze Styling Afdeling in Diemen zijn wij op zoek naar een nieuwe collega:

Graphic Designer Women/Girls (fulltime)

Jouw taken:
Als Graphic Designer ben je verantwoordelijk voor de artworks voor onze Women collectie: van het concept tot de uitwerking ervan. Om inspiratie op te doen kijk je continu naar de doelgroep, volg je de celebs & catwalks, bezoek je beurzen en lees je de belangrijke magazines. Je gaat geregeld op shopping trips om up-to-date te blijven. Ook ben je actief betrokken bij het ontwikkelen van de collecties zelf, het uitwerken van stylesheets hoort bij je taken. Je hebt dus je eigen specialisme binnen styling, maar bent samen met jouw collega’s van styling en buying verantwoordelijk voor het commerciële resultaat van de Women collectie.

Jouw profiel:

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding richting mode.
  • Je hebt minimaal 3- 5 jaar werkervaring in een commerciële (retail-)omgeving.
  • Je hebt ervaring met het Adobe pakket; Illustrator, Indesign en Photoshop.
  • Daarnaast werk je gestructureerd en ben je sterk in het stellen van prioriteiten. Je signaleert trends in de markt en je vertaalt deze door naar concepten en artworks. Ook ben je creatief, commercieel en durf je initiatief te tonen.

What’s in it for you?

  • Veel ruimte voor eigen initiatieven en een uitdagende functie in een jong, informeel, ambitieus bedrijf.
  • Een marktconform salaris.
  • Interessante incentives.
  • 20% korting op de gehele collectie.
  • Mogelijkheid om te sporten in onze eigen gym en te borrelen in onze eigen bar;-).
  • De uitdaging om conceptmatig te werken binnen een commerciële Retail omgeving!

Ben jij de Graphic Designer die wij zoeken?
Solliciteer dan met een mail met jouw CV en een korte motivatie aan susanne.versteeg@coolcat.nl. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Susanne Versteeg (Recruiter), 06-11530374.

Recruitment Agency? Don’t call us, we call you!
Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top