Ga naar hoofdinhoud
happy socks sokkenmerk

Happy Socks blijft groeien

Sokkenmerk Happy Socks heeft wereldwijd ongeveer vijftig eigen winkels en volgens mede-eigenaar Mikael Söderlindh worden dat er alleen maar meer. Het bedrijf heeft namelijk grote plannen. In Nederland verkoopt het merk alleen nog via retailpartners.

“Ik geloof dat we niet meer zonder eigen winkels kunnen”, zegt Söderlindh in het magazine van RetailTrends. Tot op heden zijn de sokken in ons land te vinden bij de Bijenkorf, Omoda en Only for Men. Ook heeft het merk een tijdje een pop-up store in Amsterdam tot zijn beschikking gehad.

Strategische plekken
Vooralsnog is Happy Socks niet van plan een landelijk winkelnetwerk te starten. Het gelooft in winkels op een aantal strategische plekken en marktspecifieke webshops. Wel zal het Zweedse sokkenmerk in China starten door honderd pop-ups te verspreiden door het land.

Söderlindh gaat ervanuit dat Happy Socks over vijf jaar veel meer eigen merkwinkels telt. Zijn grote droom is om het interieur van het ruimtevaartuig naar Mars te doen. “Alles kan”, zo zegt hij zelf. Er is zelfs ooit bedacht een eigen Happy Hotel te starten, maar dat blijft voorlopig nog bij een idee.

Website Happy Socks: www.happysocks.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top