Ga naar hoofdinhoud

Het coole pakkenmerk Opposuits komt met jongenslijn

Pakkenmerk Opposuits brengt nu ook eindelijk een collectie voor jongens op de markt.

Coole kinderpakken voor jongens
Het Nederlandse Pakkenmerk OppoSuits, bekend van de uitgesproken print pakken brengt nu ook kinderpakken uit. Want wie wil er nu niet als coole boy in een stripboekenpak of testbeeldpak de show stelen? Voor families die van verkleden en opvallen houden kun je helemaal hetzelfde ten tonele verschijnen, want de kinderpakken matchen met de pakken voor volwassenen.

Vanaf 18 juli zijn de pakken te koop via de webshop van OppoSuits. De twee nieuwe collecties zijn er voor de leeftijd 2 tot 8 jaar en voor tieners vanaf 10 jaar oud. Later dit jaar worden de pakken uitgeleverd aan de retail. Onder andere De Bijenkorf en Hudson’s Bay hebben deze coole collectie al reeds ingekocht! Het pak bestaat uit een jasje, pantalon en kinderstropdas. De winkelverkoopprijs voor de kleinere pakken ligt op €54,95. De tienerpakken op €64,95.

Opposuits
Opposuits is opgericht door Jasper Castelein, Jelle van der Zwet en Guus Bakker. Het pakkenmerk groeide in de afgelopen jaren uit tot een bedrijf met 40 mensen dat honderdduizenden pakken per jaar verkoopt over de hele wereld. Vorig jaar lanceerden ze ook al een vrouwenlijn. Ook beroemdheden worden in het Nederlandse merk gespot, waaronder Jamie Oliver en Tom Hanks.

https://www.opposuits.nl/brand/wholesale

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top