skip to Main Content

Hop Agenturen voegt Devotion Kids toe aan merkenpakket

Agentuurschap Hop Agenturen heeft een nieuw merk toegevoegd aan het portfolio: Devotion Kids! Het merk kreeg in 2018 veel bekendheid toen Prinses Amalia een jurkje van Devotion droeg op de 80ste verjaardag van Prinses Beatrix.

Devotion werd in 2001 opgericht door Athina Parnasa, geboren in Athene. Kenmerkend voor haar collecties is het scherpe maatwerk, natuurlijk zelfvertrouwen en de sexy vrouwelijkheid. Althina vertelt: “In 2001 begonnen we aan een prachtige reis in de modewereld, waarbij we voor elk seizoen moderne collecties creëerden met een hoge esthetische en complete levensstijl. De basis van ons werk is de sterke band die we delen met onze klanten, die is gebaseerd op consistentie, vertrouwen en wederzijds respect. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat we altijd up-to-date zijn met de hedendaagse mode en om te voldoen aan de behoeften van de vrouw van deze tijd.”

De toewijding aan duurzaamheid komt in alle collecties van Devotion naar voren. Athina vindt het belangrijk om met Devotion een verantwoordelijk, eerlijk en modern merk te zijn. 

Website Hop Agenturen: www.hopagenturen.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top