Ga naar hoofdinhoud

HR medewerker – kleertjes.com

Functieomschrijving

Wil jij deel uitmaken van ons HR team waar zorg voor onze medewerkers hoog in het vaandel staat? Vanwege onze groei zoeken wij op korte termijn een energieke en enthousiaste HR medewerker ter versterking van ons team! 

Dit moet je passen! 

Als HR medewerker ben jij samen met jouw andere HR collega hét aanspreekpunt als het om HR vragen gaat. Je hebt binnen je loopbaan al ervaring en kennis opgedaan in een gelijkwaardige HR functie. Binnen deze functie zul je allround ingezet worden op het gebied van HR. Naast een aantal hoofdtaken houd jij je ook bezig met het assisteren bij de implementatie en verbetering van nieuwe HR processen, systemen en procedures.

Jouw expertise, onze tevreden medewerkers                                

Als HR medewerker biedt je administratieve, informatieve en facilitaire ondersteuning aan de HR afdeling binnen onze organisatie. Binnen deze veelzijdige en dynamische functie zal jij je onder andere bezig houden met ons HR Systeem (Nmbrs), zoals het verzamelen van gegevens, in- en uit dienst melden van medewerkers, mutaties doorvoeren, contracten opstellen en help je mee met de loonadministratie. Daarnaast heb je een signaal- en adviesfunctie bij einde of verlenging van arbeidsovereenkomsten en verzorg je o.a. ziek- en herstelmeldingen. Maar uiteraard help je ook mee met de feesten die we organiseren en het versturen van kaartjes etc. Jij bent dus samen met jouw collega het eerstelijns aanspreekpunt voor onze medewerkers en verzorgt de personeelsadministratie voor wat betreft de instroom, doorstroom en uitstroom. Je rapporteert rechtstreeks aan de HR Adviseur.

Kortom bij kleertjes:

 • Ondersteun je het HR team met allround taken
 • Verwerk je personeelsmutaties 
 • Houd jij je bezig met de volledige administratie (contract-, verzuim, en loonadministratie)
 • Ben je samen met jouw collega het eerste aanspreekpunt voor HR vragen
 • Help je mee aan o.a. de verbetering van HR processen, systemen en procedures

Vereisten

Jouw maatwerk 
Jouw doel is ervoor te zorgen dat de contract- en loonadministratie tip top in orde zijn! Je signaleert, analyseert en neemt initiatief tot verbetering. Hierdoor ben jij een belangrijke speler als het gaat om de kwaliteit van onze basisprocessen en de professionalisering van het HR Team. Je werkt hiervoor nauw samen met jouw team maar ook met andere afdelingen. Geloof jij dat het elke dag beter kan?

Wij zoeken een collega met/die:

 • MBO+ / HBO werk- en denkniveau, verkregen door een afgeronde opleiding, bij voorkeur bedrijfsadministratie of een HR-gerelateerde opleiding; 
 • Aantoonbare ervaring, kennis en affiniteit met HR-systemen, Excel en Word, kennis van Nmbrs is een pré;
 • Minimaal 3-5 jaar ervaring als medewerker HR (evt. met salarisadministratie); 
 • Kennis heeft van de relevante wet – en regelgeving; 
 • Beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden, Duits is een pré;
 • Georganiseerd en nauwkeurig werkt alsmede servicegericht te werk gaat;
 • Gezien het zeer vertrouwelijk karakter van de HR materie is het van groot belang dat discretie tot de basisinstelling behoort;
 • Zowel zelfstandig als in een teamverband kan werken en beschikt over probleemoplossend vermogen;
 • Gewend is in een dynamische organisatie te werken, flexibel is en niet schrikt van ad hoc werkzaamheden;
 • Over een positieve werkinstelling en humor beschikt;
 • In de omgeving ‘s-Heerenberg woont en minimaal 32 uur per week beschikbaar is;

Waar voor je geld                                    

Als kleertjes.com groeit, groei jij ook. Jij krijgt altijd de ruimte om initiatief te nemen, ondernemerschap te tonen en jezelf te ontwikkelen. 

 • We bieden veel vrijheid en verantwoordelijkheid in een rol die er echt toe doet en waarbij je dagelijks het effect ziet van je inspanning;
 • Je komt te werken in een informele sfeer in een team met vakspecialisten, we werken hard maar we lachen ook veel samen;
 • Een actieve personeelsvereniging én een betrokken werkgever. Met jaarlijks verschillende uitjes en feesten!
 • We zorgen dat ons financiële aanbod goed aansluit bij jouw competenties, opleiding en de huidige arbeidsmarkt. De extra’s zijn goed en vertellen we je graag persoonlijk. Kom kennismaken en check de match!                 

Ben jij de HR medewerker die wij zoeken? Laat het ons dan z.s.m. weten en reageer met je cv en motivatie en klik op de solliciteer button! Heb je eerst nog een inhoudelijke vraag over deze functie? Neem dan contact op met onze HR adviseur, Ira Buijtenhuijs op 0314-320100.  Wil je een indruk van ons bedrijf, het werk en de sfeer, kijk dan op: FacebookLinkedIn of Instagram.

kleertjes.com in het kort  

kleertjes.com is de grootste online shop in kids fashion. Wij zorgen voor gemak voor moderne families met een eenvoudige, veilige en efficiënte manier van shoppen. We bieden een plek waar je alles kunt vinden: kleding en schoenen van de bekende en vertrouwde merken uit nieuwe en vorige collecties. Als grootste en bekendste online shop in kids fashion van de Benelux versturen wij meer dan 800.000 pakketjes en daar zijn al onze 200 collega’s erg trots op!

Past het bij jou? Stuur jouw motivatie naar recruitment@kleertjes.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top