Ga naar hoofdinhoud
hudson's bay kindermode

Hudson’s Bay herpositioneert met nieuwe CEO

Het Canadese warenconcern Hudson’s Bay voert weer de nodige veranderingen door bij de warenhuizen gevestigd in Nederland. De nieuwe CEO, Armin Devender, was al eerder betrokken bij openingen van Hudson’s Bay in ons land.

Armin Devender is opvolger van Wayne Drummond en Stefaan La Clairm die het beiden maar enkele maanden volhielden bij het warenhuis. Devender heeft al ervaring in de branche als general sales manager bij Galeria Kaufhof en vanwege zijn betrokkenheid bij de openingen.

Hij zal ervoor moeten zorgen dat het weer beter gaat met Hudson’s Bay in ons land, vorig jaar zou er namelijk tachtig miljoen euro verlies zijn gedraaid. Volgens de Telegraaf lag er eerder al een ontslagronde op de loer omdat de nieuwe eigenaren zich grote zorgen zouden maken over de zware investeringen en de achterblijvende omzetten.

Herpositionering
Vorig jaar droeg Hudson’s Bay al meer dan de helft van zijn aandelen binnen de warenhuizen in Europa over aan Signa, dat Karstadt in handen had. De lokale aanwezigheid in de markt wordt nu bij de nieuwe eigenaren geheel herzien, dit wordt ook wel een herpositionering genoemd. De klantenbasis moet verbreedt worden en de grootte van de winkels moet worden aangepast. De geplande openingen in Utrecht en Amstelveen lijken vooralsnog gewoon door te gaan.

Website Hudson’s Bay: www.hudsonsbay.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top