Ga naar hoofdinhoud

IKKS bestaat 30 jaar en viert dit met iconische collectie

Dit seizoen viert kindermodemerk IKKS haar dertigste verjaardag. Ter ere van dit jubileum lanceert het merk een speciale collectie met iconische items uit het verleden. Tegelijkertijd lanceert het Franse modemerk een capsulecollectie en een sportcollectie.

IKKS

“These 30 years of passion, high standards, and commitment have allowed us to become a leading brand in the world of children’s fashion,” zegt CEO Pierre-André Cauche in een interview met Luna Journal. Het merk staat bekend om haar zowel casual als chique kinderkleding, waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen IKKS KID voor kinderen van drie tot veertien jaar en IKKS BABY, voor nul tot twee jaar. In 2014 lanceerde het merk ook een speciale lijn voor tieners, onder de naam WE ARE YOUNG by IKKS.

Iconische collectie

De ‘LET IT ROCK’ collectie ter ere van het dertigjarige bestaan telt enkele iconische items uit collecties uit het verleden. Denk hierbij aan een nepbontjas voor de meisjes, een bomberjack voor de jongens en T-shirts met iconische prints voor zowel meisjes als jongens. De collectie speelt in op verschillende trends.

Daarnaast is het voor modieuze kids mogelijk om hun kleding te customizen, dankzij de speciale caspulecollectie IKKS KIDS-BE BOLD. Bomberjacks kunnen voorzien worden van namen, patchwork en borduurwerk, en tevens kan de kleur van het jack gekozen worden.

Website IKKS: www.ikks.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top