skip to Main Content

INretail organiseert op 15 februari het Nationaal Retail Debat

Gezien de detailhandel onder hoge druk staat en dringend behoefte heeft aan perspectief, organiseert INretail op 15 februari het Nationaal Retail Debat met de politieke partijen VVD, GreonLinks, CDA en PvdA. Het debat vindt plaats bij INretail Zeist en wordt ook online live uitgezonden.

In het debat worden onder andere het herstel en de vernieuwing van de retail na corona besproken, maar ook onderwerpen als verduurzaming, digitalisering en het stimuleren van ondernemerschap in het algemeen komen aan bod. De vraag die in het debat centraal staat is: ‘Wat heeft de retail nodig, en hoe gaan Tweede Kamerleden zich hier na de verkiezingen voor inzetten?’

De brancheorganisatie geeft aan dat het debat ook de aftrap zal zijn van een bredere campagne om de belangen van de retail onder de aandacht te brengen. Politici zullen onder andere een bezoek brengen aan ondernemers met non-foodwinkels en er wordt een verkiezingswijzer voor ondernemers in de retail ontwikkeld. De campagne is voor iedereen herkenbaar met de hashtag #kiesretail.

Het Nationaal Retail debat vndt plaats op maandag 15 februari van 18:00 tot 19:00 uur. Geïnteresseerd geraakt? Meld je dan aan via de website van INretail.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top