Ga naar hoofdinhoud
kindercollectie jack jones

Jack & Jones komt met kindercollectie

Mannenmerk Jack & Jones gaat zich vanaf de herfst ook richten op kinderen. Het label zal jeans ontwikkelen voor jongens tussen de vijf en zestien jaar, zo vertelt moederbedrijf Bestseller.

De eerste kindercollectie is gebaseerd op bestaande Jack & Jones kleding voor volwassenen, maar zal geproduceerd worden in kleinere maten. Het merk hoopt zich met deze zet te onderscheiden van het het bestaande aanbod voor jong publiek, dat een kinderlijk imago zou hebben.

Volgens verkoopdirecteur Dennis Birk Jørgensen zijn kinderen tegenwoordig sterke en onafhankelijke opiniemakers. Door middel van social media ontdekken zij in snel tempo hun eigen stijl. Ook interesseren ze zich meer in kleding dan ooit tevoren.

De kindercollectie zal zes keer per jaar verschijnen en de eerste is vanaf augustus te koop op de website van Jack & Jones. Vanaf de lente van 2019 wordt de kindercollectie ook aangeboden via de grote wholesalepartners in Europa. Winkels van Jack & Jones zullen nog even geen kinderkleding verkopen.

Website Jack & Jones: www.jackjones.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top