Ga naar hoofdinhoud
kindermodenieuws

Janneke Wintermans voegt My Brand toe aan portfolio

Vanaf 1 januari zal Janneke Wintermans Agenturen een samenwerking aangaan met My Brand. Samen zullen zij zich richten op de ontwikkeling van de kinderkleding voor de BENELUX.

Janneke Wintermans heeft verschillende kindermodelabels onder haar hoede. Zo bevat haar portfolio onder andere de merken Emporio Armani, DKNY, Hugo Boss, Timberland en Diesel. Nu wordt daar dus ook My Brand aan toegevoegd. Het agentschap zal verantwoordelijk zijn voor de verkoop van de wintercollectie van 2019, de leveringen en verkoop van de voorraad zomer 2019, het retourenbeleid én voor administratieve vragen en andere service.

Over MY BRAND
My Brand is een bijzonder high-end merk, opgericht in Amsterdam. De kleding straalt kwaliteit uit, is exclusief en bovendien erg luxe. Geen enkele collectie is hetzelfde, zo zegt het merk. Vanaf 9 januari 2019 is de Winter 2019 collectie te bezichtigen in de showroom in Roosendaal. Ook wordt deze gepresenteerd op de welbekende kindermodebeurs SundaySchool in Maarsen, welke plaatsvindt op 13 januari 2019.

Voor meer informatie kun je mailen naar sales@wintermans-agenturen.nl
Website My Brand: www.my-brand.com/nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top