Ga naar hoofdinhoud
Dress the KIDS blog

Job alert: Dress the KIDS zoekt nieuwe blogschrijver!

Goed nieuws! Het online consumentenmagazine Dress the KIDS, onderdeel van Junior Media B.V. is op zoek naar een nieuwe aanwinst in het team voor het schrijven van blogs.

Zit schrijven in je bloed en gaat je hart sneller kloppen van kindermode? Dan is Dress the KIDS hoogstwaarschijnlijk the place to be! Dagelijks komen er blogs online op de blog van Dress the KIDS. En iedere maand verschijnt het digitale consumentenmagazine Dress the KIDS met talloze verschillende thema’s, met als belangrijkste topic uiteraard kids fashion. Daarnaast zijn er ook blogs over bijvoorbeeld mom life, uittips, health en do it yourself. Iedere week zullen er nieuwe blogs verschijnen die interessant, actueel maar vooral gericht op fashion zijn. Jij zal dus verantwoordelijk worden voor fijn leesvoer voor een vrije avond of lekker in het weekend!

Heb jij enige ervaring of wil je juist beginnen met het schrijven van content en sta jij te popelen om ons team te komen versterken? Stuur dan een mail naar info@dressthekids.nl. Vergeet niet ook alvast een kijkje te nemen op de blog: www.blog.dressthekids.nlen het magazine! www.dressthekids.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top