Ga naar hoofdinhoud
kindermode

JOY. the muse stopt na vijf seizoenen kindermode

Verdrietig nieuws in kindermodeland; kids fashion brand JOY. the muse heeft via een persbericht laten weten dat het zal stoppen met haar activiteiten. Zomer 2019 is het laatste seizoen. Volgens het team is het een zeer moeilijke, maar noodzakelijke stap geweest.

Vijf seizoenen lang heeft het team van JOY. the muse met veel energie aan een prachtig kindermodemerk gewerkt. Helaas waren de doelstellingen niet haalbaar en verwachten zij het ook niet binnen verantwoord termijn te kunnen behalen. Wel kreeg het merk de afgelopen tijd veel positieve geluiden van zowel retailer als consument.

Het team van JOY. the muse is trots op iedereen die heeft bijgedragen. De mensen achter het merk, collega’s, partners, fabrikanten en klanten worden bedankt. Alleen de zomercollectie van 2019 zal nog uitgeleverd en ondersteund worden, maar de ontwikkeling voor de collecties erna zal uitblijven.

JOY. the muse sluit het persbericht af met dat het zorg zal dragen voor uiterst correcte afwikkeling voor haar mensen, partners, fabrikanten en klanten. KIDS fashion mag wenst het team achter JOY. the muse veel geluk in de toekomst.

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top