Ga naar hoofdinhoud

Keep Moving: speel in op de wat grotere trends

In de terugkerende rubriek ‘Keep Moving’ geven we je als retailer de meest relevante tips, tricks en informatie om het beste uit je bedrijf te halen. Informatie die interessant kan zijn voor je winkel, website of social mediakanaal. Tips waar je écht iets mee kunt. Lees je mee?

Dat de kindermodebranche wereldwijd booming is, is ons allen wel bekend. Steeds vaker worden kinderen gekleed in outfits vergelijkbaar met dat van hun ouders. Kids fashion moet meer volwassen ogen, een luxe uitstraling hebben en soms zelfs duurzaam zijn. Een interessante ontwikkeling de afgelopen jaren, als je het ons vraagt. En als (online) kindermodewinkel kun je hier perfect op inspelen! In ‘Keep Moving’ van deze week geven we je een aantal grotere trends om eens bij stil te staan.

Mommy and me outfits
Hoe leuk, matching outfits met je kind! Tegenwoordig vliegen de mini-me plaatjes ons op Instagram om de oren, maar eigenlijk bestaat het al langer dan we denken; al meer dan honderd jaar! Toch is er een reden voor dat deze al langer bestaande trend ineens zo booming is geworden. Namelijk de huidige celebrity kids en hun moms, die de aandacht van paparazzi proberen te trekken en streven naar bergen aan likes op social media. Hoe dan ook, stiekem vinden wij het best wat hebben!

Luxere kindermode
Zoals we al eerder op KIDS fashion mag schreven; er is een grote trend te zien in luxe kindermode. Sinds 2016 is dit segment enorm gegroeid. Zit je eraan te twijfelen om wat luxere merken aan je (online) winkel toe te voegen? Omdat ouders steeds meer aan kindermode willen uitgeven, is het verstandig hier zeker eens over na te denken.

Duurzaamheid
Steeds meer kindermodemerken worden zich bewust van hoe we met duurzaamheid een steentje bij kunnen dragen aan een betere wereld. Duurzame materialen als biologisch katoen doen het dan ook goed. Ze worden geproduceerd onder betere omstandigheden en houden rekening met het milieu. Daarnaast is het tegenwoordig ook nog eens hip en modieus! Wat wil je nog meer? Een trend waar wij alleen maar heel gelukkig van worden.

Fan van ‘Keep Moving’? Laat ons weten via de mail waar je graag meer over zou willen lezen en ons redactieteam zoekt het voor je uit. Mailen kan naar info@kidsfashionmag.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top