Ga naar hoofdinhoud
KIDS Retailing

Keep Moving: zet een sterke samenwerking neer met leverancier(s)

Sinds vorige week nieuw bij KIDS fashion mag: de terugkerende rubriek ‘Keep Moving’, waarin we de retailer de meest relevante tips, tricks en informatie geven om het beste uit je bedrijf te halen. Informatie die interessant kan zijn voor je winkel, website of social mediakanaal. Tips waar je écht iets mee kunt. Lees je mee?

Deze week gaan we het hebben over een optimale samenwerking met leveranciers. Het is tegenwoordig niet makkelijk om je als winkel staande te houden. Zo is het vaak vechten voor een goede omzet en neemt de concurrentie continu toe, zowel door internetshopping als door buitenlandse ketens. Om die reden ontstaan er regelmatig initiatieven vanuit de leverancier. Zoals het bieden van de mogelijkheid om slechtlopende artikelen om te ruilen.

De mogelijkheden die leveranciers kunnen bieden laten zien dat het erg van waarde kan zijn om een goede samenwerking neer te zetten. Een merk kan jou tevens helpen de doorverkoop te verbeteren door te coöpereren op gebieden als aanvulling of presentatie. Samenwerken is the key to succes. Niet alleen met de klant, waar we het vorige week in ‘Keep Moving’ over hadden, maar dus ook met de leverancier.

Wil je vaker tips en informatie ontvangen die voor jou als retailer interessant kunnen zijn? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top