Ga naar hoofdinhoud
kindermodemerk nais

Kersvers kindemodemerk: Nais Kidswear

New brand in town! Kinderkledingmerk Nais Kidswear lanceert aankomende winter haar eerste collectie. Het hippe modemerk richt zich op jongens en meiden die zich graag onderscheiden en oogt vrolijk maar stoer tegelijk.

Wintercollectie 2017
De eerste collectie van Nais Kidswear bevat veel kleurencombinaties en mooie details. Voor jongens zijn er veel hoodies, sweats en jongsbroeken te vinden en de meidencollectie richt zich op jurkjes, rokjes en longsleeves. De maten gaan van 86 tot en met 164 en het prijsniveau ligt tussen de €23,95 en €39,95.

Nais Kidswear
Volgens Bas van den Hurk en zijn vrouw Janneke is de merknaam geïnspireerd op hun twee kinderen Elise en Arlaine. Uit beide namen zijn twee letters gekozen die samen de krachtige naam Nais vormen. Bas en Janneke hebben jarenlang via ‘kinderkleding partytime’ outletmerkkleding verkocht, maar op den duur begon er iets bij ze te kriebelen. Begin dit jaar raakte het plan om een eigen merk te starten dan ook in een stroomversnelling.

Inkopen
De wintercollectie van 2017 kan nog steeds worden ingekocht door de detaillist. Ook mag het bedrag worden voldaan in 5 maanden en kunnen restanten aan het eind van het seizoen geretourneerd worden. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met naiskidswear@gmail.com.

Facebook Nais Kidswear: www.facebook.com/NaisKidswear/

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top