Ga naar hoofdinhoud
plattegrond SundaySchool

KIDS fashion mag ontwikkelt met SundaySchool een handige plattegrond voor uw beursbezoek

Zondag 13 januari is het alweer zover: de derde editie van SundaySchool, met als thema Winter Wonderland. Voor deze editie heeft KIDS fashion mag samen met de beurs een plattegrond ontwikkeld.

In samenwerking met SundaySchool hebben we een plattegrond ontwikkeld voor de beurs van SundaySchool op 13 januari in Maarssen. Bij binnenkomst wordt de plattegrond je aangeboden, zodat je goed op de hoogte bent welke merken er op de beurs aanwezig zijn en waar je de stands precies kunt vinden. Ontzettend handig als je het ons vraagt!

Meer dan 220 merken staan voor u klaar
In de merkenlijst op de plattegrond kunt u exposanten vinden op alfabet. Natuurlijk is de beurs een ideale gelegenheid om nieuwe merken te bekijken, maar zo weet u zeker dat u geen merk over het hoofd ziet en is uw bezoek super efficiënt.

Winter Wonderland
De organisatie heeft ook voor deze komende editie niet stilgezeten. Er is weer een thema bedacht. Dit keer zal dat Winter Wonderland zijn. Met een heuse WonderlandWalk en een echte WinterLodge waar om 15 uur weer een spectaculaire modeshow zal plaatsvinden. Daarnaast zal er in Silo 36 een pop-up podium zijn waar verschillende activiteiten zullen plaatsvinden. Verder is er een levensgrote SnowBal, waar je mee kunt doen aan de insta-foto wedstrijd. Met als hoofdprijs een wintersportreischeque van € 750, die wordt aangeboden door TUI Nederland.

Een betere start van je seizoen kun je je niet wensen. Neem vooral ook je medewerkers mee, je zal zien dat zij weer andere dingen zien dan jij en jou kunnen helpen onderscheidend te zijn of te blijven. Je kunt nu al een kaartje kopen via de website voor € 17,50 incl. btw. En misschien gelijk een kleine donatie voor Make-a-Wish?

Programma 13 januari 2019

09.30                 Opening

09.30                 Entree ‘Wonderland Walk’

Location: De Perserij

09.30 / 18.30   Maak een foto in een levensgrote snowball, deel hem op insta en maak kans op een wintersport voor 2 personen.

Location: Silo 36

10.30                 Pop up fashion show part 1:                              Frankie&Liberty

11.30                  Pop up fashion show part 2:                             Amasing (by Indian Blue jeans)

12.30                 Pop up fashion show part 3:                              Black Bananas

13.30                 Pop up fashion show part 4:                              Garcia

15.00                 Fashionshow ‘JustbyManon’ i.c.m. Roel Ruyten

Location: Winterlodge

17.00                 Netwerkborrel in de Winterlodge

18.30                 Sluiting

Website SundaySchool: www.sunday-school.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top