skip to Main Content

Kindercollecties Massimo Dutti zijn voortaan verleden tijd

Modemerk Massimo Dutti heeft via een woordvoerder aan FashionNetwork.com laten weten dat het stopt met het lanceren van kindercollecties. Moederbedrijf Inditex legt voortaan alle focus op de kindercollectie van zustermerk Zara. De lente- en zomercollecties van de Massimo Dutti Kids collectie zullen dan ook de laatste zijn van dit jaar.

Nu de kindercollectie in de winkels van Massimo Dutti worden geschrapt, is er volop ruimte voor de mannen- en damescollecties. De twintig medewerkers die eerder betrokken waren bij de kindercollectie van Massimo Dutti krijgen de keuze om zich bij een ander merk binnen het Inditex-concern aan te sluiten.

Voorheen konden klanten de kinderkleding van het merk Massimo Dutti enkel kopen in de flagshipstores van het merk en via de webshop. Begin 2019 startte het merk een pilootproject in in Palma de Mallorca. In de bestaande winkel voor volwassenen was ook een kleine collectie kindermode verkrijgbaar. Van ieder ontwerp was een maat beschikbaar, die klanten konden ‘passen’ via een intelligente spiegel. 

Website Massimo Dutti: www.massimodutti.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top