Ga naar hoofdinhoud
KIDS - Gaudi, Ageeth Tijhaar Agenturen

Kindermodecollectie Gaudi terug in Nederland bij Ageeth Tijhaar Agenturen

Ageeth Tijhaar van Ageeth Tijhaar Agenturen is sinds najaar 2016 agent van het Italiaanse merk Gaudi voor de kindermode. “Ik raakte in gesprek met iemand die het merk verkocht. Zij gaf aan dat ze het zo’n fijn merk vond, maar dat het jammer was dat er geen agent meer in Nederland was. Voor de inkoop moest zij naar Italië afreizen. Toen ze mij vroeg of dit merk niks voor mij was, moest ik er eerst even over nadenken,” licht ze toe.

Later trok Ageeth toch de stoute schoenen aan en ze nam contact op met de directeur. “Hij sprak voor een Italiaan erg goed Engels, wat erg prettig was. Hij stuurde me het collectieboek op en vroeg me om op pad te gaan.” Toentertijd waren er in Nederland twee verkooppunten van Gaudi voor de kinderkleding. Het merk sloeg goed aan; Ageeth wist het aantal verkooppunten binnen zeer korte tijd uit te breiden naar vijftien.

Zomercollectie Gaudi: modebewust en van uitstekende kwaliteit
De kindermodecollectie voor deze zomer straalt een en al Italiaans vakmanschap uit. Er is veel aandacht besteed details, kleurgebruik en materiaalkeuze. Volgens Ageeth is de collectie uiterst trendy, met stoere details. “Ik zie zeker veel overlap met trends uit de dames- en herenmode. De huidige collectie heeft een hele goede opbouw; er voldoende afwisseling tussen korte broeken, tops, shirts, jurken en wat warmere jacks. De collectie bestaat dan ook uit bijna 300 stuks.”

De t-shirts van Gaudi zijn erg gunstig geprijsd; de retailer kan hier zeker een goede marge oppakken. Daarnaast vallen de meeste artikelen binnen het middensegment, met bijzondere uitschieters naar het hoogsegment. In de huidige collectie zit bijvoorbeeld een mooie lange jurk en een leren jack; deze items zijn wat duurder geprijsd.

De kindermodecollectie van Gaudi is beschikbaar voor kinderen van 2 tot en met 8 jaar oud, en voor tieners van 10 tot en met 16 jaar oud. De collectie kan bezichtigd worden in de showroom van Ageeth Tijhaar Agenturen te Eindhoven.

Voor meer informatie over het merk en de collectie kan contact opgenomen worden met Ageeth Tijhaar: 06 22 45 07 18

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top