Ga naar hoofdinhoud

Kinderschoenenwinkel Piccolino gaat met pensioen

Lia Staring, oprichter van de bekende kinderschoenenwinkel Piccolino heeft via een persbericht aangekondigd te gaan stoppen. De collectie voor aankomende zomer is ingekocht, maar dit zal wel de laatste zijn.

Via een mooie brief vertelt Lia hoe ze zich ruim 35 jaar met liefde en passie heeft ingezet voor de kinderschoenenwinkel. Omdat ze dit jaar 65 wordt en net oma is geworden van een kleinzoon, breekt er een nieuwe tijd voor haar aan. Om al haar klanten te bedanken schenkt Lia de gehele maand 10% korting op de complete nieuwe zomercollectie.

Over Piccolino
Piccolino is opgericht door Lia Staring omdat ze er altijd over droomde kinderen de beste, mooiste en vrolijkste schoenen te zien dragen. In Portugal vond ze een fabriek waar ze haar felgekleurde schoentjes naar Nederland haalde. Uiteindelijk ontstond in Den Bosch de eerste, succesvolle kinderschoenenwinkel van Nederland. Piccolino is altijd een begrip geweest in de kindermodebranche, een laatste der Mohikanen. Men kwam van heinde en ver om bij in haar succesvolle winkel schoenen te kopen.

Reacties
Op Facebook krijgt Piccolino veel lieve, betreurende reacties. Zoals:

“Ontzettend jammer! Want hier werden we toch het fijnste geholpen voor de stappers van onze kids! Maar zo te horen een heel mooi nieuw toekomstperspectief! Geniet!”

“Echt heel erg jammer mijn ouders kochten vroeger mijn schoenen al bij Piccolo.. En nu voor mn meisje Mila slaag ik super goed altijd. Zal een gemis worden in de binnenstad”

Website Piccolino: www.piccolino.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top