Ga naar hoofdinhoud
Klaar voor de start? GO! De Retour Jeans SS20 collectie

Klaar voor de start? GO! De Retour Jeans SS20 collectie is uitgeleverd

De Retour Jeans SS20 collectie voor aankomende zomer is ready to rock the race! Echte waaghalzen en snelheidsduivels kunnen hun kinderhart weer ophalen in deze nieuwe speelse collectie met opvallende prints, felle kleuren en gewaagde design keuzes. Bijna even gedurfd als de streken van stoere kids die deze collectie met veel plezier zullen gaan dragen!

We zijn daarom super enthousiast om te mogen aankondigen dat je vanaf dit moment de eerste levering nieuwe zomercollectie van Retour Jeans weer kan shoppen. Om je alvast de juiste inspiratie te geven, hebben we op de redactie een paar van onze favorites alvast voor je op een rijtje gezet.

GOOD GIRLS VIBES 

Meiden met power, good vibes en een eigen gevoel voor stijl! De Retour Jeans girls weten elke outfit met flair te combineren en de juiste toon te zetten. Voor deze zomer zien we mooie heldere kleuren als rood en blauw, vrolijke bloemenprintjes en gave artworks en graphics. Met dit zwierige broekje en ‘good vibes’ t-shirtje kunnen kids deze zomer het zonnetje tegemoet dansen.


Genoeg fun in flared pants! De flared broeken blijven nog helemaal hot dit voorjaar. Combineer het met dit superleuke off-shoulder gestreepte shirtje en je bent klaar om weer een nieuwe dag te rocken!

STRONG BOYS CLUB

Voor de boys zien we stoere teksten en coole graphics. Mooie basics worden afgewisseld met felle en uitgesproken kleuren als rood, paars en mintblauw. De comfy rode broek uit de zomercollectie springt er voor ons uit en vormt een stoere outfit met het navy ‘strong’ sweatshirt!

Uniek en comfortabel! Deze set zou je toch het liefste elke dag uit de kast trekken? We gooien het opvallende mintgroen met blauwe details sweatshirt in de mix met een gave zwarte broek en de boys zijn weer too cool for school, laat de zomer maar beginnen.

Verkoopinformatie Retour Jeans:
https://b2b.retourjeans.com/contact

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top