Ga naar hoofdinhoud
CAST 35 jaar

Komen jullie het 35-jarige bestaan vieren van CAST tijdens de BUY & BLOOM dit weekend?

Dit jaar bestaat CAST namelijk 35 jaar! Wat is begonnen in 1984 is uitgegroeid tot een schoenenwalhalla van 20.000 vierkante meter met 160 showrooms die meer dan 600 merken representeren. Dat moet gevierd worden! Dat wordt dit weekend op 25, 26 en 27 augustus gedaan tijdens het BUY & BLOOM  evenement.

Op de BUY & BLOOM in de gastexpo van CAST presenteren diverse topmerken hun nieuwste collectie voor SS20. Het evenement is de perfecte plek om te netwerken, inspiratie op te doen en uiteraard inkopen te doen. Momenteel zit de schoenvakhandel in een lastige periode. Het is daarom extra belangrijk om leveranciers en retailers dichter bij elkaar te brengen. Met BUY & BLOOM wil CAST bijdragen aan een solide en positieve relatie tussen beide. Alle aanwezigen delen tenslotte dezelfde passie.

Zondag 25 augustus
De gastexpo zal geopend zijn van 10:00-17:00 u. Er is een openingstentoonstelling ’35 years of shoes’ in showroom 615 (vleugel 3e verdieping). Zoals de naam al doet vermoeden toont deze tentoonstelling, in samenwerking met Het Schoenenmuseum, 36 foto’s uit de periode van 1984-2019. Tussen 11:00-15:00 u is sneltekenaar Johan van Dam aanwezig om een persoonlijke herinnering op papier te schetsen.

Maandag 26 augustus
De gastexpo is van 09:00-17:00 u beschikbaar voor gasten. Er is schaafijs verkrijgbaar door het hele centrum en vanaf 16:00 u is er een borrel met live band ‘Showband Feelings’ + dj op het middenplein. Johan van Dam is deze dag wederom tussen 11:00-15:00 u aanwezig op CAST.

Dinsdag 27 augustus
Gasten kunnen tussen 09:00-17:00 u terecht. Er zijn dan speciale trendboxen om inspiratie op te doen.

Het gehele weekend kunnen er leuke prijzen worden gewonnen middels de polaroidactie. Bij aankomst worden er polaroids gemaakt door enthousiaste hostessen en daarmee is de deelname verzegeld. Tot dan!

Tickets
Een bezoek brengen aan CAST&Kids? Dat kan! Een bezoek aan een segmentatiedag is enkel mogelijk op vertoon van tickets. Bestel hier gratis tickets.

the right SIZE
Ook dit seizoen is the right SIZE en het Schoenenplatform te vinden in C.A.S.T. Benieuwd naar de mogelijkheden voor exposure in SIZE of heb je nieuws voor de redactie? Wij zien je graag in Showroom 608.

Website CAST: www.cast.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top