Ga naar hoofdinhoud

LE BIG komt met Back to School collectie

Nadat in de winter van 2017 de tassencollectie al flink werd uitgebreid komt LE BIG nu ook met een speciale Back to School tassencollectie.

Eigenaresse Anke Goossens: “In de winter van 2017 zijn we begonnen met een veel uitgebreidere tassen lijn. Hoogwaardige materialen, meer diversiteit, écht een aparte collectie. De tassen zijn nog steeds wel gelinkt aan de kleding collectie, bepaalde prints en kleuren zien we in beide collecties terug”. LE BIG spreekt hiermee naast de kinderkleding branche nu ook de lederwaren branche aan.

De Back to School periode is natuurlijk een groot tassen moment, en om het plaatje compleet te maken komt LE BIG nu met een speciale collectie. De collectie bestaat uit een assortiment tassen, twee etui’s en twee portemonnees en heeft alles wat we van LE BIG gewend zijn: mooie contrasten tussen zachte en meer ruwe materialen, kleur en shine afgezet tegen meer matte materialen en natuurlijk de LE BIG streep die straks ook weer terug komt bij de kleding collecties van 2018. Highlights van de collectie zijn het gebruik van een ponyhaar-achtige stof en een zelf ontworpen klavertje vier print met neon-pink accenten.

De Back to School collectie is te bestellen vanaf nu tot half december. Prijzen variëren van €12,95 tot €79,95.

Verkoop via:
Hop Agenturen
Joost Hoppenbrouwers
040 29 39 705
office@hopagenturen.nl
www.hopagenturen.nl

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top