Ga naar hoofdinhoud
Lemarti fashion agency

Lemarti Fashion Agency gaat samenwerking aan met Conguitos

In de showroom van Lemarti Fashion Agency is een plekje vrijgekomen door het wegvallen van het merk Cakewalk. Het Spaanse merk Conguitos wil de samenwerking met Trix en Rui Varela Nunes graag aangaan. 

Lemarti Fashion Agency heeft Conguitos bezocht in Elche, Spanje en daarna de overeenkomst getekend tot agent van het merk. Conguitos is een van de grootste fabrikanten van kinderschoenen in Spanje en sinds een jaar of vijf specialiseren ze zich ook in kinderkleding.

Het merk heeft een meisjescollectie in de maten 92 tot en met 152 waarbij romantische jurkjes gecombineerd worden met veel glitter en glamour. Voor de stoere meiden is er ook wat te vinden, denk aan denim met mooie applicaties. De prijsklasse van het merk ligt in het middensegment.

kindermodenieuws

Lemarti Fashion Agency
Lemarti Fashion Agency, ook agent van Jottum, Boboli, Sanetta, Room Seven en A’Dee start per direct met de verkoop van de zomercollectie 2018 van het nieuwe merk. “We zijn erg blij met Conquitos, een prachtig Spaans merk!”, aldus Rui en Trix van Lemarti Fashion Agency.

Trix en Rui Varela Nunes , zijn al meer dan 25 jaar werkzaam in de kindermodebranche. In 2010 zijn zij hun agentschap Lemarti Fashion Agency begonnen. Met hun jarenlange ervaring en passie voor kindermode combineren zij dat nu met een aantal prachtige merken!

Website Lemarti Fashion Agency: http://lemarti.nl
Website Conguitos: https://www.conguitos.es/en/

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top