Ga naar hoofdinhoud
Levi's

Levi’s breidt Kids-licentie uit naar Europa

Haddad Brands, het Amerikaanse familiebedrijf dat al de Levi’s Kids-licenties voor de VS en Azië bezit, verruimt zijn bereik naar Europa. Het bedrijf zal vanaf het AW2019/2020 seizoen de kindercollecties van het denimmerk in Europa distribueren, kondigt Levi’s Strauss & Co in een persbericht aan.

Haddad Brands neemt hiermee de distributie over van Kidiliz, dat de licentie sinds 2002 bezat. Haddad werkt al bijna vijftien jaar samen met Levi’s in de VS. “De afgelopen jaren heb ik persoonlijk met de Haddad-familie samengewerkt aan het opzetten van merkproducten voor kinderen en dat is altijd goed verlopen. Ze delen onze waarden en begrijpen onze cultuur, ze investeren in de lange termijn en ze zijn klaar om vooruit te gaan in deze regio,” verklaart Seth M. Ellison, Levi Strauss & Co.-vice president, over de samenwerking in het persbericht.

In Europa zullen de partijen zich gaan richten op categorieën, segmenten en regio’s met een aanzienlijk groeipotentieel, om het bedrijf zo te diversifiëren. Levi’s Kids beschikt momenteel over zo’n 3.000 verkooppunten in Europa.

Haddad Brands is een familiebedrijf dat is gespecialiseerd in de distributie van kinderkleding. Het bedrijf beschikt ook over kinderkleding-licenties van Nike, Jordan en Converse.

Mauriks Mode Agenturen B.V. zal in Nederland Levi’s Kids blijven vertegenwoordigen. “We gaan nu ook meer samenwerken vanuit de volwassen”, laat Rick Mauriks in een reactie aan KIDS fashion mag weten.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Rick Mauriks.

Mauriks Mode Agenturen B.V
Rick Mauriks
+31-(0)6-12 25 58 72
rick@mauriksmodeagenturen.nl
www.mauriksmodeagenturen.nl

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top