Ga naar hoofdinhoud
Like flo sweet 15

Like Flo geeft ‘Sweet 15’

Het kindermodemerk Like Flo, dat onder de grote kindermodeleverancier BRNDWRKS valt, viert komende winter haar 15e seizoen. Het merk zal acties bieden aan winkeliers en consumenten, volledig in het teken van haar ‘Sweet 15’.

Volgens Yvanka Peters (marketing en communicatie bij Jolo Fashion) is het feestje net even iets anders dan de gangbare ‘Sweet 16’ feestjes van Amerikaanse tieners. Dat onderscheidende is juist hetgeen dat Like Flo zo typeert. Consumenten en winkeliers kunnen het hele seizoen feest verwachten. Zo kunnen consumenten een Sweet 15 party winnen en zijn er voor winkeliers veel give-aways en aandacht op social media.

Like Flo is ooit begonnen als meidenmerk voor Ko & Flo. Ook de kinderkledingwinkel Ko & Flo viert dit jaar feest met een 20-jarig bestaan.

Niet alleen heeft Like Flo een meidencollectie, inmiddels is er ook een jongenslijn en zelfs een babycollectie ontwikkeld. Het merk wordt verkocht in Nederland, Duitsland, België, Luxemburg, Spanje, Italië, China, Canada, de Verenigde Staten en Australië.

Website Like Flo: www.flo.nl
Website Ko & Flo: www.koflo.nl
Website BRNDWRKS: www.brndwrks.eu

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top