Ga naar hoofdinhoud

Little Indians lanceert Home lijn

Het Rotterdamse kinderkleding merk Little Indians gaat een home lijn lanceren. Tijdens het Kind und Jugend evenement, dat aankomende week plaats vindt in Keulen, wordt de lijn voor het eerst gepresenteerd.

Logische stap
Volgens Vanessa Erasmus, de eigenaresse van Little Indians is dit een logische volgende stap voor het merk. Ze laat weten dat ze het liefst een hele kinderkamer zou willen kunnen inrichten met items van Little Indians, van kleding tot beddengoed, en alle accessoires er omheen.

Little Indians
Het merk werd in 2014 opgericht door Vanessa Erasmus, en viert deze week dan ook haar 5-jarige bestaan. Destijds miste Vanessa een eigenzinnige collectie voor haar twee jongens. Met Little Indians wil ze een wereld creëren voor de kleintjes die past bij de lifestyle van een moderne moeder. Tevens zijn alle producten onder 100% fair trade omstandigheden geproduceerd.

Inmiddels is het merk verkrijgbaar in meer dan 400 winkels, verspreid over 25 landen. Vanaf komend seizoen werkt Little Indians met Sanny van Rooy als agent voor de Nederlandse markt.

Merk: www.little-indians.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top