Ga naar hoofdinhoud
kidsfashionmag nieuws

Little Miss Juliette wordt partner van bioscoopfilm ‘Elvy’s Wereld So Ibiza’

Het bekende, vrolijke meisjeslabel Little Miss Juliette is een samenwerking aangegaan met dé film van deze zomer; Elvy’s Wereld So Ibiza’. De film is van dezelfde makers als de bioscoophit MISFIT die in 2017 in de bioscoop draaide.

Toen Little Miss Juliette en NewBe, producent van de film, in gesprek gingen over de samenwerking was directeur Wanda Marcon al snel enthousiast. De styling en uitstraling van het meisjeslabel leek perfect aan te sluiten bij het script van de film. “Onze doelgroep van meiden tussen de 4 en 12 jaar ging vorig jaar massaal naar de film MISFIT, dé bioscoophit van 2017.” Samen met de filmmakers zijn Wanda, Susanne en hun team gaan werken aan brandedmomenten die middels een natuurlijke verhaallijn in de film verborgen zitten.

Andere acties
Ook zal er stevig worden ingezet op social mediakanalen van Little Miss Juliette en de Youtube– en Instagrampagina van ‘Elvy’s Wereld So Ibiza’. Men verwacht hiermee een hoog bereik, omdat de vorige film een bereik had van 2,6 miljoen op YouTube en zelfs 3,3 miljoen op Instagram. De winkels die de collectie gaan inkopen ontvangen een promopakket en bioscoopkaarten voor de film. Daarnaast wordt een aantal winkels zelfs uitgenodigd om samen met haar klanten de grote première bij te wonen. Met het materiaal kunnen winkeliers ook zelf acties voor hun klanten bedenken.

Little Miss Juliette By Elvy
In de film is Elvy bezig met het ontwerp van een jurk die onderdeel is van de collectie van Little Miss Juliette. De najaars/wintercollectie bestaat uit een mooie mix van stoer, girly en boho chic. Maten gaan van 98 tot en met 164 en de collectie wordt rondom de release uitgeleverd.

Over de film
‘Elvy’s Wereld So Ibiza’ is een meidencomedy over een meisje dat de Future Fashion Awards wil winnen en daarbij een heleboel bijzondere mensen leert kennen. Ze ontmoet niet alleen wereldberoemde DJ’s en beachclub eigenaren, ook fashion-influencers komt ze tegen op haar pad. Uiteindelijk loopt het allemaal wel heel anders dan ze zich van tevoren had voorgesteld. De film is ontstaan vanuit het boek ‘Elvy’s Wereld So Boho’ van Jill Schirnhofer. May Hollermann speelt de hoofdrol en daarnaast zijn er rollen weggelegd voor bekende Nederlanders als Nienke Plas, Sylvie Meis, Claartje Rose en Rutger Vink. Vanaf 26 september zal ‘Elvy’s Wereld So Ibiza’ te zien zijn in de bioscoop.

Wil je meer informatie? Neem contact op met Wanda Marcon via wmarcon@beebielove.com of bel naar
(+31) 06 – 47 17 30 54.

Website Little Miss Juliette: www.littlemissjuliette.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top