Ga naar hoofdinhoud

Luxe kindermerk Donsje opent eerste flagshipstore

Het luxe kinderkleding merk Donsje maakt de stap naar retail. Het merk was voorheen vooral online en in boetieks of warenhuizen te vinden, maar opent nu een fysieke winkel. Het merk laat weten dat ze deze stap nemen om de webshop te versterken. Ook kunnen ze zo de klant meer merk beleving bieden. De eerste flagshipstore opent aan de Willemsparkweg 26 te Amsterdam.

Amsterdam
Het merk groeit in rap tempo aan populariteit. “We ontvangen heel vaak de vraag waar onze winkel in Amsterdam zit. Zo hebben we al vaker meegemaakt dat er families uit Kuwait of vaders uit Japan voor de deur bij ons kantoor staan met de verwachting daar een winkel aan te treffen.”  Zo verteld oprichter Florentine Slingeland aan FashionUnited. Het oog viel op een pand in de Willemsparkweg, voornamelijk vanwege de prachtige locatie. “De winkel ligt in de wijk Oud-Zuid, om de hoek van bekende winkelstraten als de PC Hooftstraat en vlakbij het Museumplein waar veel internationaal publiek komt,” aldus Slingeland.

Donsje
Donsje werd in 2013 opgericht door Florentine van Oosten Slingeland. Sinds 2017 leidt zij het bedrijf samen met haar man, Skief. Het merk staat bekend om onweerstaanbaar schattige designs, waar niet alleen kinderen dol op zijn, maar ook hun ouders. De collecties bestaan uit fantasierijke schoenen, hoogwaardige kleding en bijpassende accessoires. De items zijn herkenbaar aan de bijzondere designs en verfijnde details.  Tevens werkt Donsje ook alleen samen met toegewijde fabrikanten, waar lokale ambachtslieden in een veilige en positieve werkomgeving werken tegen een eerlijk loon. Ook doneert Donsje een deel van haar winst aan de Shining Star foundation, een school in Nairobi die is opgezet door de oprichters van Donsje.

De collecties zijn wereldwijd te verkrijgen in kinderboetieks en luxe warenhuizen, van New York tot Parijs of Tokyo.

Website Donsje: www.donsje.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top