Ga naar hoofdinhoud
platform

Maak deel uit van het KIDSfashionplatform

Het oriëntatie- en inkoopplatform van Junior Media B.V. is speciaal ontwikkeld voor detaillisten en inkopers in de kindermodebranche. Zo ben je als bedrijf volledig voorbereid op het nieuwe inkoopseizoen en vergroot je je bereik onder detaillisten en inkopers. Meer weten? Je kunt je nu aanmelden!

Op het KIDSfashionplatform kun je rondneuzen in verschillende digitale kinderkleding én –schoenen collecties. De collecties zijn op ieder moment toegankelijk voor de kindermoderetailer en ook voor winkeliers biedt het platform veel mogelijkheden. Zo kun je collectie- en productinformatie verkrijgen, artikelen vergelijken en natuurlijk ook nieuwe collecties bestellen. Wanneer je een item eerder al op de beurs hebt gezien, kun je deze op het platform nogmaals uitgebreid bekijken voor je overgaat op inkoop. Het KIDSfashionplatform richt zich volledig op de B2B branche, consumenten kunnen dan ook geen toegang krijgen tot het platform.

Onze USP’s

  • Gratis gebruik voor kindermodedetaillist en/of –inkoper
  • Snel, gemakkelijk en 24/7 toegankelijk
  • Eenvoudig zoeken op categorieën en merken
  • Logische indeling en categorieën
  • B2B, dus niet voor de consument
  • Een overzicht van complete, actuele merkcollecties
  • Uitgebreide product- en collectie informatie
  • Snel zoeken en collecties vergelijken
  • Seizoensgebonden en simpel na te bestellen

Kinderschoenen
De volgende kinderschoenenmerken hebben zich al aangemeld: Trentino, Disney, Fabienne Chapot, Falcotto, Develab, Olukai, Piedro, Shabbies Amsterdam, Piedro Sport, W6YZ, Clic, Shoesme, Red-Rag, Naturino, Jochie & Freaks en Vingino.

Kinderkleding
Ook veel kinderkledingmerken hebben inmiddels een plekje op het KIDSfashionplatform: Jumping the Couch, Little Miss Juliette, Grunt, Levi’s Kids, Disney, Beebielove, Vingino, Indian Bluejeans, Cars, Babyface, Bellerose, Blue Rebel, Be a Diva, Barts en Baker Bridge.

KIDSfashionplatform verwelkomt Trentino
Ook kinderschoenenmerk Trentino heeft zich inmiddels aangemeld voor het kindermodeplatform. Het merk richt zich op slippers die worden geproduceerd in China en in het Verre Oosten. Slippers van Trentino kunnen dankzij de aantrekkelijke consumenten verkoopprijs gemakkelijk als accessoire worden meeverkocht.

Aanmelden
Breng je collecties onder de aandacht bij een groot aantal detaillisten en inkopers door je aan te melden! Vraag hier je persoonlijke inloggegevens aan zodat ook jij toegang krijgt tot het platform. Wil je eerst meer informatie of zie je je eigen merk graag terug op het platform? Neem dan contact op met Maas van Drie via +31 (0)6 24865925 of mail naar maasvandrie@juniormedia.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top