Ga naar hoofdinhoud
drive inn junior

Maak je klaar voor Drive Inn Junior!

Eerder schreef KIDS fashion mag over het nieuwe initiatief ‘Drive Inn Junior’. Benieuwd hoe deze dag eruit gaat zien en wanneer het event plaats zal vinden? Lees dan snel verder.

Het samenwerkingsverband Drive Inn Junior is opgezet door verschillende agenten die gespecialiseerd zijn in kinderkleding. Het idee is voortgevloeid uit de gezamenlijke wens om klanten en prospects een indruk te geven van nieuwe kinderkledingcollecties.

Deelnemers Drive Inn Junior
De deelnemers die meedoen aan Drive Inn Junior zijn: Barth van Hout, Beebielove, Brandworks, Claesen’s, F&I, Hopagenturen, M-Agency, Noeser, Penn Ink, Retour Denim de luxe, Van der Linden, Wintermans Agenturen en Zoetagenturen. Deze deelnemers zijn verdeeld over de steden Roosendaal, Breda, Best, Waalre, Veldhoven en Tilburg.

Save the date!
Het event zal plaatsvinden op maandag 15 januari van 10:00 tot 22:00. Op verschillende locaties door Brabant openen showrooms hun deuren voor vaste klanten en andere geïnteresseerden. Er zullen zo’n 100 merken te zien zijn tijdens de open showroom route.

En er is meer…
Niet alleen kun je je oriënteren op nieuwe collecties, ook worden er per showroom orders verloot van een merk dat je altijd al hebt willen proberen. Daarnaast zijn er heel veel bekende maar ook nieuwe merken, is er gratis toegang én de mogelijkheid om gratis te parkeren. Tevens wordt er gezorgd voor eten en drinken en krijg je als klant een VERY WARM WELCOME.

Deze dag is zeer de moeite waard en is een unieke kans voor ieder die zin heeft in een verassende, afwisselende open showroom route. Enthousiast en benieuwd naar de merken? Neem eens een kijkje op www.driveinnjunior.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top