Ga naar hoofdinhoud
Marijn Verschure

Marijn Verschure nieuwe General Manager C.A.S.T.

Marijn Verschure is met ingang van 2 augustus de nieuwe General Manager van C.A.S.T. en neemt hiermee het stokje over van Lieke Poppe.

Verschure is niet onbekend in de schoenenbranche. Na jaren te hebben gewerkt bij Clarks, vond hij het in 2013 tijd om voor zichzelf te beginnen en richtte het merk ‘Wednesday Whiskey’ op. Afgelopen voorjaar maakte Verschure, na veel evenementen en lanceringen, bekend te stoppen. Alle opgedane kennis kan hij nu toepassen op deze nieuwe functie en C.A.S.T. een nieuw versterkt elan geven.

“Het is fantastisch om voor een instituut als C.A.S.T. te mogen werken”, aldus Marijn Verschure. “Het zijn uitdagende tijden waarin ik ernaar uit kijk om samen met het team en het bestuur ervoor te zorgen dat C.A.S.T. een inspirerende omgeving voorleveranciers en inkopers blijft en daarbij innoveert op toekomstig inkoopgedrag.”

Dennis Beute, voorzitter van het bestuur voegt hieraan toe: “Marijn is de juiste man op het juiste moment. Vol met frisse en ondernemende ideeën om C.A.S.T. ook de komende jaren als bruisend inkoopcentrum te behouden en uit te bouwen. Hij krijgt de volledigeondersteuning van het bestuur.”

Op 16 mei 2018 maakte Lieke Poppe bekend na ruim achttien jaar te stoppen bij C.A.S.T, waar zij de laatste vijf jaar de rol van directeur vervulde. Op 20 augustus, neemt zij afscheid tijdens een BrandNew-borrel tussen 16.00 – 18.00 uur. Te midden van exposanten en retailers wordt Lieke dan bedankt voor haar enthousiaste inzet van de afgelopen jaren. Uiteraard wordt ook het glas geheven op de komst van Marijn Verschure.

Website C.A.S.T.: www.cast.nl

 

 

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top