Ga naar hoofdinhoud
CAST

Marketing Communicatie Stagiair bij C.A.S.T.

C.A.S.T. is het centrum voor accessoires, schoenen en tassen en is hét inkoopcentrum voor schoenen in het hart van Nederland (Nieuwegein). Het centrum bestaat sinds 1984 en is de plek waar vraag en aanbod op een efficiënte manier samenkomen. C.A.S.T. biedt plek aan meer dan 160 showrooms van (inter)nationale merken en wil de nieuwe propositie graag naar vernieuwende (beeld)concepten vertalen. Jij kan daaraan meewerken als Marketing Communicatie Stagiair!

Voor het komende jaar is C.A.S.T. opzoek naar een stagiair of 4e jaars student Marketing & Communicatie met een bovengemiddelde interesse in merken en mode. Je gaat werken als stagiair op de afdeling marketing. C.A.S.T. verwacht een hoge mate van zelfstandigheid en creativiteit om de functie in het vijfkoppige team uit te dragen.

Dit vraagt C.A.S.T. van jou
Minimaal 3e jaars HBO/WO student in de richting Marketing, Communicatie of Lifestyle. Je bent in staat creatieve sales/marketing oplossingen te bedenken. Je kunt goed overweg met Photoshop, Illustrator en InDesign. Je bent goed wegwijs met social media. Je bent een echt ‘merkendier’! Zowel het Nederlands als Engels beheers je goed.

Wat biedt C.A.S.T. jou
Ondersteuning bij het vergroten van de naamsbekendheid van C.A.S.T. Doelgroep onderzoek. DTP-werkzaamheden. Creatief meedenken en uitwerken van beurzen en evenementen. Mailcampagnes uitdenken en opstarten. Een inspirerende werkomgeving om te leren in de praktijk! Een creatieve en levendige sfeer. Continu leren van je collega’s op conceptniveau, marketing en bedrijfsvoering. Je werkt mee aan de toekomst van C.A.S.T. Geïnteresseerd? Stuur je CV (of originele video) plus motivatie naar info@cast.nl.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top