Ga naar hoofdinhoud

Merkenaanbod SundaySchool breidt flink uit na commitment Nederlandse merken

Na de vroege inschrijving van Z8 en de commitment van 2 jaar van Retour Jeans voor SundaySchool hebben behoorlijk wat merken zich al ingeschreven voor de aankomende 9e editie van de kindermodebeurs, die plaatsvindt op zondag 9 en maandag 10 juli.

Op dit moment hebben al behoorlijk wat merken zich ingeschreven, waaronder uiteraard Retour jeans, maar ook Babyface, The New, Wheat en No Way Monday. Maar ook merken die na één of meerdere seizoenen weer aanwezig zijn zoals Z8, Grunt, Quapi, 4President, Levv en Skurk. En natuurlijk weer nieuwe deelnemers die hun collectie voor het eerst tonen op SundaySchool zoals Hey Popinjay, Little Dutch, Petit Piao en Beans Barcelona. En zijn er twee echte nieuwe merk lanceringen; House of Artists vanuit StyleLabels en Stains & Stories vanuit Babyface

Beide dagen starten met een trend presentatie verzorgd door EK-Fashion en gedurende de gehele beurs zijn er meerdere modeshows. Daarnaast zullen er presentaties en workshops zijn over actuele onderwerpen waar je als winkel direct je voordeel mee kunt doen.

Wil je als merk deelnemen, inschrijven kan nog steeds. Voor de bezoekers geldt dat de ticketverkoop weer live staat. Vast staat al wel dat de meerstuks aanbieding van vorig seizoen ook nu weer zal gelden. Eén toegangskaartje kost € 12,50, met meer tickets wordt het steeds voordeliger. Hiermee is het nog interessanter je collega’s van de winkelvloer mee te nemen. Parkeren is ook nu gratis en de collega’s van SundaySchool staan weer klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van heerlijke koffie of een lekkere lunch.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top