skip to Main Content

Met COMMON HEROES op zomeravontuur

De COMMON HEROES Spring Summer 2021 collectie is met deze stijl echt klaar voor een nieuw avontuur! De 2e collectie van COMMON HEROES hangt nu bij Flint Brands in de showroom. Door het succes van de eerste verkoopronde voor deze winter, is de spring/summer 2021 collectie dan ook sterk uitgebreid. Deze zal in februari/maart 2021 uitgeleverd worden.

COMMON HEROES
Het maakt niet uit of je een echte waaghals bent of een held op sokken: het nieuwe merk COMMON HEROES gelooft dat er in iedere jongen een ware held schuilt! Het merk verschijnt op het toneel met een eigenzinnige esthetiek die jonge stoere helden het zelfvertrouwen geeft om iedere dag de wereld te redden, of die ene moeilijke rekensom op te lossen! Kleine en grote heldendaden worden in stijl verricht.

Duurzame helden
Tijdens dit avontuur, probeert COMMON HEROES zo min mogelijk onze voetprint op de aarde achter te laten. Ze gebruiken voornamelijk bio katoen en weten precies waar en door welke helden de collectie geproduceerd wordt. Duurzaam en heel transparant van producent tot consument. Net als onze Heroes blijven ze leren en ontdekken, en het merk blijft op avontuur gaan naar de volgende bewuste en duurzame stappen.

Op avontuur naar WILD CITY & ISLAND COOL
De zomercollectie bestaat uit twee leveringen met verschillende kleurbeelden. Kwaliteit en details hebben ook dit seizoen weer veel aandacht gekregen. De laatste trends zijn subtiel vertaald voor de Common Heroes. Een klassieke basis, met sporty details, epic artworks en dip-dye verftechnieken, allover prints en garment dye. Veel toffe sweat pants en
shorts, maar ook op chino geïnspireerde shorts, uitgewerkte vesten, polo’s en veel gave T-shirts.

Verkoopinformatie Common Heroes:

Flint Brands
+31 (0)70 4156601
info@flintbrands.nl
www.commonheroes.eu

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top