skip to Main Content
Mis het niet: de feestelijke opening van de Retour Jeans flagship store op 3 december

Mis het niet: de feestelijke opening van de Retour Jeans flagship store op 3 december

Het is komend weekend dan eindelijk zo ver: de gloednieuwe flagship store van Retour Jeans wordt op een feestelijke manier geopend.

Nadat op 28 november de deuren van de eerste Retour Jeans flagship store opende, is het op zaterdag 3 december tijd voor de officiële feestelijke opening. Het belooft een feestelijke middag te worden vol gezelligheid.

Om 12:00 begint de officiële opening met hoe kan het ook anders, het doorknippen van een lintje. Hierbij krijgt Retour Jeans hulp van diverse influencers. Daarna is het tijd om iets leuks uit de collecties van Retour in de winkel te scoren. Met versiering, ballonnen, feestelijke hapjes en drankjes zit de feeststemming er behoorlijk in. En als kers op de taart is er ook een Golden Ticket Hunt door het centrum van Eindhoven die je niet wil missen.

Voor wie dacht dat dit het was; er is nog meer. De opening blijft namelijk niet bij één dag. Ook op zondag 4 december wordt de opening van de flagship store nog gevierd. Dus voor wie er zaterdag niet bij kan zijn, op zondag staan er ook nog een hoop feestelijke activiteiten op de planning.

Kortom, een opening waar je bij wil zijn. De nieuwe flagship store van Retour Jeans is te vinden in het Centrum van Eindhoven op de Demer 19. Op de socials van @kidsfashionmagnl houden we je tijdens de openingsdag op zaterdag op de hoogte.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top