skip to Main Content

Modemerk & Other Stories ontwerpt eerste kinderkledingcollectie met capsulecollectie

Leuk nieuws! Modelabel & Other Stories lanceert een eerste kinderkledingcollectie in de vorm van een capsulecollectie voor vrouwen en meisjes. Volgens het persbericht viert het modemerk hiermee de rolmodelfunctie van de vrouw. 

De collectie heeft als doel te laten zien hoe belangrijk het is voor jonge meisjes een vrouw in hun leven te hebben die een rolmodel voor hen is. In de collectie vinden we zes looks in zomerse tinten terug, waaronder een jurk voor vrouwen en een jurk of set voor meisjes in verschillende maten. De kleding is gemaakt van duurzame materialen. Zo maakt het merk voor het eerst gebruik van ‘verf’ verkregen uit kleurstofwortel, een bloeiende plant afkomstig uit de koffieboomfamilie. Daarnaast maakt & Other Stories gebruik van Tencel Lyocell en biologisch katoen.

Marthe Bianchi, ontwerper bij & Other Stories, vertelt: “Ik ben er trots op dat we onze ontwerpen en onze liefde voor het vertellen van verhalen kunnen delen met een jongere generatie en zo bewust de rolmodelfunctie kunnen vieren die vrouwen hebben in het leven van elk meisje.”

De capsulecollectie is vanaf 18 mei 2021 verkrijgbaar.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top