Ga naar hoofdinhoud

MODINT en INretail komen nu ook fysiek nog dichter bij elkaar

Nu MODINT zich heeft gevestigd in het pand van INretail, komen de twee belangenorganisaties voor de modische branche ook fysiek nog dichter bij elkaar.

Slimmer samenwerken

Vanaf deze maand is MODINT, dat de belangen behartigt van fabrikanten, importeurs, agenten en groothandelaren in mode, interieur, tapijt en textiel, gevestigd in het moderne, futuristische pand van INretail, midden in de bossen van Zeist. MODINT was al in de Heuvelruggemeente gevestigd, maar op een andere locatie. Zoals bekend is INretail de brancheorganisatie voor retailers in de sectoren mode, schoenen, sport en wonen. Sinds INretail zich in Zeist heeft gevestigd is het streven geweest zoveel mogelijk aanverwante belangenorganisaties onder één dak bij elkaar te brengen. Doel: slimmer samenwerken voor een sterkere, duurzame sector. Bijkomend voordeel: kostenbesparing voor de afzonderlijke organisaties.

Versterken van kennis
De werkgebieden van MODINT en INretail overlappen elkaar voor een groot gedeelte, zodat een fysieke krachtenbundeling voor de hand lag. In het pand in Zeist bevindt zich ook al geruime tijd Tuinbranche Nederland, de brancheorganisatie voor tuincentra. Met MODINT is ook de International Apparel Federation meeverhuisd. De IAF is de enige internationale federatie voor de kledingindustrie en brengt een groot netwerk van internationale kledingbrancheorganisaties en fabrikanten met zich mee. INretail en MODINT versterken elkaars kennis op het gebied van innovatie, nieuwe businessmodellen, maatschappelijk verantwoord ondernemen en internationalisering. In het pand van INretail zijn, naast kantoorruimtes, alle faciliteiten aanwezig voor vergaderingen, trainingen, workshops en productpresentaties.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top