Ga naar hoofdinhoud

Must see: NIKKIE in Concert

Afgelopen dinsdag vond de modeshow van Nikkie Plessen plaats: ‘NIKKIE in Concert’. Met optredens van onder andere André Hazes, Waylon en Lil’ Kleine was het een spectaculaire avond.

Nikkie weet zichzelf ieder jaar weer te overtreffen. Zo kondigde ze twee jaar geleden een langdurige samenwerking aan met supermodel Kate Moss, organiseerde ze afgelopen jaar een modeshow in Disneyland Parijs en vond dit jaar de modeshow ‘Nikkie in Concert’ plaats in AFAS Live. De line-up bestond uit maar liefst twaalf artiesten waarbij ze haar nieuwe collectie presenteerde. Duitse influencer Caro Daur opende iedere runway-sessie.

De show bestaat uit verschillende looks die zijn opgedeeld in drie delen. Zo bestaat het eerst deel uit feestelijke kleding: hoge glitterlaarzen, leren rokjes en glimmende jurkjes. Het tweede deel is geïnspireerd op de motorscene en heeft een western-gevoel. Het derde en laatste deel sluit goed aan op het winterseizoen, zo zien we veel skijassen, mutsen en dikke coltruien.

Corine Munsterhuis, eigenaresse van kinderkledingwinkel Pien & Mats in Borne, was aanwezig bij de show. “Ik heb het enorm naar mijn zin gehad. Wel vond ik het jammer dat de kinderen van Nik & Nik niet meeliepen, maar daar zullen ze vast wel hun redenen voor hebben. Al met al was het een hele geslaagde avond!”

‘NIKKIE in Concert’ wordt op Oudejaarsavond om 22:15 uur uitgezonden op RTL 5.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top