Ga naar hoofdinhoud
kindermodebeurs

Must visit: tweede editie Just Kidz

Yes! De tweede editie van Just Kidz staat gepland. Op zaterdag 8 en zondag 9 juli vindt de kindermodebeurs voor de tweede keer plaats in het World Fashion Centre in Amsterdam. De voorbereidingen worden inmiddels getroffen. Benieuwd wie zich al hebben aangemeld? KIDS vertelt het je graag.

De eerste editie van de kindermodebeurs was een groot succes. Verdeeld over twee beurshallen hebben verschillende merken hun collecties getoond en ook was er veel mogelijkheid tot netwerken. Organisatoren Mike Cats en Ruben Worms hebben niet stil gezeten, want ook voor de tweede editie hebben verschillende merken zich al aangemeld.

Merken
De nieuwe merken die zich hebben aangemeld zijn: B.E.S.S., Bambini Shoes en Dr. Kids. Daarnaast doet Zazi Brands ook mee met de volgende merken: LoFff, LoveStation22, Legends22 en LavaLava. Sommige merken die aanwezig waren op de eerste beurs, zoals Geisha, Blue Seven, Born to be famous & Dirkje, zijn ook weer van de partij.

Aanmelden
Wil je je aanmelden als standhouder? Neem dan contact op met Ruben Worms via:
info@rubenworms.nl. Ook voor detaillisten, agenten en stilisten is de beurs een ideale plek om je netwerk te vergroten. Houd KIDS fashion mag in de gaten voor verdere updates.

Voor meer informatie:
WFC Beursplaza
World Fashion Centre
Koningin Wilhelminaplein 13
1062HH Amsterdam
www.worldfashioncentre.nl

Contactpersoon:
Mike Cats
020-5110183
06-10377969

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top