skip to Main Content
Retour Jeans x Touzani

Na succesvolle lancering komen Retour Jeans en Touzani nu met een tweede collectie voor SS22

Na de succesvolle samenwerking in winter 2021, komen Retour Jeans en Touzani nu met een nieuwe zomercollectie voor 2022.

Freestyle voetballer Soufiane Touzani is bij de meeste voetbalfans een bekende naam. Touzani heeft een online bereik van ruim 1 miljoen mensen en heeft ook een eigen voetbalplatform genaamd FC Straat. Daarnaast heeft hij veel profvoetballers geïnterviewd waaronder Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos en Frenkie de Jong.

Touzani staat voor verandering en in jezelf geloven. Dit is dan ook terug te zien in de gloednieuwe collectie met Retour Jeans genaamd Freedom of Movement. De collectie bevat de bekende bestsellers, maar daarnaast ook een hoop nieuwe items. Denk bijvoorbeeld aan tie & dye sweats, co-ord suits en colour block trainingspakken. Ook zijn er een hoop verschillende, trendy kleuren in de collectie waar eindeloos mee te combineren valt.

De vorige collectie was binnen no-time uitverkocht, dus wees er dit keer snel bij. In onderstaande video is een preview te zien van de nieuwe collectie te zien.

Verkoopinformatie
Wesley Jansen
06 51960119
wesley@retourjeans.com
Website Retour Jeans: www.retourjeans.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top