Ga naar hoofdinhoud

Nationale Postcode Loterij helpt mode, sport en schoenen retail met i.s.m. Fashioncheque

Door de coronacrisis zijn veel branches hard getroffen. Om deze branches te steunen heeft de Nationale Postcode Loterij een actie in het leven geroepen wat direct een mooie impuls oplevert. Bovenop het reguliere prijzenpakket maken deelnemers deze maanden kans op 17,5 miljoen euro aan cadeaukaarten die te besteden zijn bij ondernemers en winkeliers in de buurt.

Van de 17,5 miljoen aan cadeaukaarten verloot de Postcode Loterij het grootste deel, 12,5 miljoen euro, in de trekking van mei. Zoals bij de Postcode Loterij gebruikelijk winnen deelnemers met elkaar. De cadeaukaarten zullen daarom door vele wijken in Nederland worden gewonnen waarvan ondernemers en winkeliers in die buurten en regio’s profiteren.

Een van de cadeaubonnen waaruit winnaars kunnen kiezen, is een fashioncheque. Doordat er landelijk veel van deze prijzen zullen vallen komt er direct een groot aantal extra fashioncheques in omloop. Dus extra omzet voor de branches mode, schoenen en sport. Om de traffic naar specifiek de fysieke winkels te verhogen, is ervoor gekozen dat deze actiekaarten alleen in te wisselen zijn bij fysieke winkels en niet bij webshops.

Als je mee wil doen en je bent nog niet aangesloten bij fashioncheque, dan is dit een goed moment om dit gratis te doen. Acceptatie kan gemakkelijk en snel geregeld worden via een webkassa of app.

Aansluiten bij fashioncheque

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top