Ga naar hoofdinhoud
Naturino presenteert Flower Mountain X Naturino en exclusieve capsule collectie van Walter van Beijendonck X Flower Mountain

Naturino presenteert Flower Mountain X Naturino en een exclusieve capsule collectie van Walter van Beirendonck X Flower Mountain

De bevriende Japanse designers Keisuke Ota en Yang Chao ontdekten jaren geleden tijdens een meeting hun gezamenlijke passie voor bergwandelen, muziek en, natuurlijk: schoenen. Hun samenwerking brengt nu de collectie Flower Mountain X Naturino voort.

De lichtgewicht sneakers van de collectie zijn ideaal voor de lichtvoetige en ondernemende kids. Doordat de schoenen op duurzame wijze geproduceerd worden, kunnen ook deze kids in de toekomst hopelijk nog steeds genieten van de frisse berglucht. De sneakers worden gemaakt van gerecyclede materialen en zijn 100% diervrij! Naast het feit dat de schoenen veganistisch zijn, worden de binnenzolen gemaakt van kurk.

Dat de Ota en Chao niet graag in hokjes denken, blijkt wel uit hun gewaagde designkeuzes. Denk bij de girls aan: felle kleuren, hippe tijger- of stippenprintjes en sneakers bekleedt met verschillende kleuren teddystof. Ook de jongens kunnen zich uitleven met felle tinten, gedurfde kleurcombinaties, en stoere legerprints. Bij enkele modellen in de collectie voor boys en girls hebben elastieken de veters vervangen, waarmee elementen van de klassieke bergschoen in een hip nieuw jasje worden gestopt. 

De collectie heeft een selectieve distributie en is verkrijgbaar in de maten 23 t/m 38. De sneakers hebben een verkoop adviesprijs vanaf €84,95. 

Als extra verassing bovenop deze geweldige collectie brengt Naturino ook de speciale capsule collectie van Walter van Beirendonck X Flower Mountain op de markt. De sneakercollectie is een exclusieve high-end samenwerking tussen de drie ontwerpers. De vrolijke en stoere prints in combinatie met de felgroene zool maken deze schoenen gegarandeerde showstoppers!

Contact: 
Martijn.warmer@falc.biz 
Tel: 06-14792947
CAST showroom: 287

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top