Ga naar hoofdinhoud
the kids republic kindermode

Nét open: The Kids Republic, grootste kinderkledingwinkel van Nederland

Vandaag, op 1 september om 13:00 opent de grootste kinderkledingwinkel van Nederland haar deuren. The Kids Republic, gevestigd in Bilthoven, verovert met deze winkel zowel on- als offline het marktleiderschap op kinderkleding gebied. Natuurlijk nam KIDS fashion mag er direct even een kijkje!

De fysieke mega store van ruim 1000m2 is opgericht door Kinderkleding Groep (KKG). De online kinderkledingwinkels die al onder KGG vallen zijn bekende websites als kinderkleding.nl, kinderkleding-tekoop.nl en happybee.nl.

De winkel
In de nieuwe winkel kunnen klanten kleding van meer dan 100 merken passen, voelen en beleven. Wanneer er maten niet beschikbaar zijn, kan een item via interactieve bestelzuilen kosteloos worden opgestuurd naar huis of het ligt de volgende dag klaar in de winkel.

 

 

 

Het belang van fysieke winkels
Grote online bedrijven zien steeds meer het nut in van fysieke winkels. Er zijn nog steeds genoeg consumenten die een item graag willen voelen of passen voor zij overgaan tot aankoop. Ook is de nieuwe winkel ideaal wanneer je met kinderen niet direct de drukke stad Utrecht in wilt duiken.

Aangeboden merken
De volgende merken worden onder andere aangeboden in The Kids Republic: VESPER, Vingino, Retour, LOOXS, Bellerose, FLO, Ninni Vi en Z8. Kinderen in alle leeftijden kunnen er terecht voor de meest kwalitatieve kleding. Maten gaan van newborns tot en met 188.

Benieuwd? Neem gauw een kijkje in de nieuwe mega store die nog geen vijf minuten van Utrecht gevestigd is. Adres: Vinkenlaan 33 te Bilthoven. Parkeren kan gratis voor de deur. Meer lezen? Binnenkort staat er in ons digitale magazine een exclusief interview met oprichter Erik Mulder!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top