Ga naar hoofdinhoud
pure kid london

Nieuw: kindermodebeurs Pure Kid

Vanaf de zomer van 2018 heeft Londen er een nieuwe kindermodebeurs bij. Pure Kid is een initiatief van Ascential Events.

Kort nadat bekend werd dat niet alleen de Nederlandse kindermodebeurs Market by Kleine Fabriek, maar ook de Franse kindermodebeurs Kid en Bubble London uit Groot-Brittanniëde deuren hebben gesloten, kwam beursorganisator Ascential Events met een nieuw idee. Pure Kid wordt dé kindermodebeurs van Groot-Brittannië.

Pure Kid
De eerste editie van de beurs vindt plaats van 22 tot en met 24 juli in Olympia, een beurscomplex in Londen. Het is een uitbreiding van de mannen- en vrouwenbeurs Pure London. Pure Kid wordt volgens de organisatie een gecureerd platform voor vrouwenmodemerken die ook kindercollecties verkopen. Denk hierbij aan merken als 4FunkyFlavours, Hatley en Sugarhill Brighton. De kindermodebeurs kijkt naar actuele trends en heeft contact met invloedrijke beroemde ouders én bloggende ouders die de Instagrampagina van hun kids verzorgen. Op de beurs zullen kinderkleding, zwangerschapskleding, schoenen en accessoires verkocht worden.

Website Pure London: www.purelondon.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top