Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe eigenaar voor kinderschoenenwinkel 10 Tenen in Eindhoven

Na 25 jaar heeft de Eindhovense kinderschoenenzaak 10 Tenen een nieuwe eigenaar. Niels Dijkstal nam begin deze maand het stokje over van Rutger Raymakers.

Voorlopig wil de nieuwe eigenaar profiteren van de goede naam die de winkel heeft. Dijkstal kende de winkel nog goed van de tijd dat hij er met zijn eigen kinderen kwam: “Toen ik hoorde dat de zaak te koop stond heb ik contact gezocht, en toen is het snel gegaan.”

Dijkstal had nog geen ervaring met kinderschoenen, maar wel met het materiaal waarvan veel schoenen gemaakt zijn. Zijn ouders hadden een groothandel in leer en ook Dijkstal zelf zat lang in die handel. 10 Tenen zit in de binnenstad van Eindhoven, en als zelfstandig ondernemer is Dijkstal daar een uitzondering op de regel. “Ik denk dat je met kinderschoenen als ondernemer nog verschil kunt maken. Veel winkels stoppen ermee omdat het tijd kost. Een mannen- of vrouwenschoen is nu eenmaal sneller verkocht. Maar het is juist het persoonlijk contact wat mij zo aanspreekt.”

Met het lenteweer in aantocht hoopt de ondernemer dat het de komende dagen wat drukker gaat worden: “De zomercollectie ligt nu in de winkel en daarvoor komt het publiek pas als de temperatuur omhoog gaat.”

Website 10 Tenen: www.tientenen.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top