Ga naar hoofdinhoud
beebielove

Nieuwe showroom voor Beebielove

De kindermodemerken Beebielove, Little miss Juliette en Jumping the Couch zijn verhuisd. De nieuwe 200 vierkante meter tellende showroom van de merken is nu gevestigd in Waalre en KIDS fashion mag mocht er een kijkje nemen!

Ieder merk komt in een aparte beleveniswereld helemaal tot zijn recht, want voor elk merk is een eigen showroom gecreëerd. Een inspirerende, creatieve plek waar de collecties mooi uitkomen in hun eigen ruimte. Zeer dicht bij de snelweg ligt deze ruime locatie, met gratis parkeren voor de deur.

Alle merken nemen deel aan de Sunday school op zondag 14 januari. Daarnaast zijn alle klanten welkom op de ‘DRIVE INN JUNIOR’ (een initiatief van diverse merken en agenturen gevestigd in Brabant) waar ook Beebielove BV aan deelneemt.

Het nieuwe adres van de showroom is:
Van Dijklaan 13d
5581 WG
Waalre

De merken zijn verkrijgbaar in 300 winkels in Nederland, België en Duitsland. Beebielove is verkrijgbaar in de maten 50-104 en kent een eigen newborncollectie voor de allerkleinsten. Little Miss Juliette en Jumping the couch breiden hun maten verder uit van 98 t/m 164.

Naast het onlangs gelanceerde jongensmerk Jumping the couch is er op de achtergrond hard gewerkt aan de andere twee merken. Vooral het babymerk Beebielove is echt doorontwikkeld. Een nieuwe styling maakt het merk fris en eigentijds.

Meer nieuws hierover volgt zeer binnenkort!

Website Beebielove: www.beebielove.com
Website Little Miss Juliette: www.littlemissjuliette.com
Website Jumping the couch: www.jumpingthecouch.com (coming soon)

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top