Ga naar hoofdinhoud
hudson en la place

Nieuwe winkels voor Hudson’s Bay en La Place

Aankomende weken opent Hudson’s Bay drie nieuwe warenhuizen in ons land. Samen met La Place vestigt de retailer zich in Enschede, Amersfoort en Haarlem. De winkel in Enschede is inmiddels geopend, later volgen ook Haarlem en Amersfoort.

In Enschede vestigt de retailer zich in het oude V&D pand. La Place heeft er een eigen restaurant gekregen. Hetzelfde zal gelden voor het warenhuis in Haarlem dat op vijf april wordt geopend. In Amersfoort zal La Place een café openen en dat warenhuis zal haar deuren openen op vijftien maart.

Ook opent La Place een eigen café in het winkelcentrum De Struytse Hoeck in Hellevloetsluis. Hierdoor komt het aantal op vier nieuwe vestigingen dit voorjaar. Inmiddels heeft La Place zo’n tachtig vestigingen verspreid over Nederland, maar ook over Duistland, Indonesië, Canada, Frankrijk, Oostenrijk en de Verenigde Staten.

Hudson’s Bay zal volgend jaar nog opengaan in Utrecht en Amstelveen. Daarmee komt de retailer in ons land op vijftien vestigingen uit. Het idee om twintig vestigingen te openen is inmiddels van de baan.

Website Hudson’s Bay: www.hudsonsbay.nl/nl-nl/
Website La Place: www.laplace.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top